10 Ocak 2018 Çarşamba

Çarli’nin Cilvenaz’ları şimdi ne yapıyor?


Bir dönemin fenomen dizisinin güzel komşu kızları şimdi nerede ve ne yapıyor?
Amerika Birleşik Devletleri’nden gelen bir şempanzenin bir Türk ailesinin ferdi olmasını anlatan Çarli dizisini çoğumuz hatırlarız. Peki diziye damgasını vuran Çarli’nin umutsuz aşkı Cilvenaz karakterine hayat veren oyuncular kimlerdi ve şimdi ne yapıyorlar?

Dizideki gibi hayvan sever
Dizide Çarli’nin aşık olduğu komşu kızı Cilvenaz rolünü ilk oynayan isim Çağlar Kondu. Söz konusu diziden sonra ekranlarda pek gözükmeyen güzel oyuncu, dizideki gibi gerçek hayatında da tam bir hayvan sever. Günümüzde veteriner hekim olarak bir klinik işleten Kondu, sosyalmedyada da oldukça aktif. Muayenehanesindeki hayvanlarla olan pozlarını Instagram hesabından takipçileriyle paylaşan eski oyuncu, günümüzde ekranlardan oldukça uzak olarak hayatını devam ettiriyor.
O, magazin dünyasından uzak kalamadı
Efsane dizinin devam versiyonu olan Çarli İş Başında’da Cilvenaz karakterine hayat veren isim ise magazin gündeminde bugün bile yer almaya devam eden Yeliz Yeşilmen. Güzel oyuncu, her ne kadar modellik ve oyunculuğu bir kenara bıraksa da sosyal medya paylaşımlarıyla magazin polemiklerinin konusu olmaya devam ediyor. Aile hayatıyla da magazin medyasının yakın takibinde olan güzel oyuncu, Cilvenaz karakterini canlandırdığı günlerden bugüne olduğu gibi, bundan sonra da renkli camın gündeminde kalacak gibi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder