31 Mayıs 2018 Perşembe

Ajda Pekkan'ın olaylı evlilik ve ilişkileri

Müzik dünyasının en önemli isimlerinden birisi olarak bilinen Ajda Pekkan, özel yaşamındaki evlilikleri ve ilişkileri ile de çok dikkat çeken birisi olarak bilinmektedir. Kısa süren evlilikler, ses getiren beraberlikler ve olaylı bitişler ile Ajda Pekkan'ın özel yaşamı en az kariyer yaşamı kadar hareketli. Dünyaca ünlü ismin bugüne dek beraberlik yaşadığı o kişilerin bugün neler yaptığı ise oldukça merak konusu.

İlk evliliği...
Ajda Pekkan 28 yaşına geldiğinde ilk evliliğini 1973 senesinde Coşkun Sapmaz ile gerçekleştirdi. Coşkun Sapmaz kendisinden 9 yaş küçüktü. O dönemlerde Coşkun Sapmaz'ın ailesi çok varlıklı ve önemli isimlerdi. Bu nedenle evlilik kararı gizli tutuldu. Kısa süren bu evlilik sonucunda ikinci evliliğini 1979 senesinde Erol Yaraş ile yapmaya karar verdi. Ancak nişanlılar olaylı bir şekilde ilişkilerine son verdi ve Ajda Pekkan 1984 senesinde Ali Bara ile evlendi. Ancak sanatçının eşini aldatması üzerine bu evlilik de son buldu. Aziz Üstel ile aldatmasından sonra ikilinim ilişkisi bir süre daha devam etti ancak hüsranla sonlandı.

Futbolcu aşkı
Yasin Özdenak o dönemlerin en iyi futbolcularından birisiydi. Ajda Pekkan ile başlayan ilişkileri kariyer yaşamına zarar verince ayrılıkla son buldu. Ajda Pekkan aynı dönemlerde gönlünü önemli iş adamı Ahmet Mavitan'a kaptırdı. Aldatma üzerine şüphe içeren haberler yapılması üzerine Ahmet Mavitan sanatçıdan ayrılma kararı aldı. Yakın zaman içerisinde ünlü iş adamları Cemal Özgörkey ve Talip Özkan ile de ilişkileri olsa da çok kısa sürdü.

Politikacı ile birlikteydi
Yıldırım Aktuna ile birlikte 3 senesini geçiren Ajda Pekkan bu ilişkinin de sonlanmasından sonra dönemin bakanlarından Yıldırım Aktuna ile uzun bir birlikteliği oldu. Bu birliktelikten sonra 2000'li yıllara kadar ismi birisi ile anılmadı ancak yakın dönemlerde bir iş adamı ile birlikte olduğu ve bunu gizli tuttuğu söylenmektedir. Kariyer yaşamında büyük başarılara imza atan Ajda Pekkan, maalesef bu başarıyı özel yaşamında yakalayamamıştır. İlişkilerinde hep üçüncü bir kişi ya da baskılar sonucu sorunlarla karşılaşan sanatçı her yaşadığı sorunda yalnızlığı seçmiştir. İzmirli bir iş adamı ile birlikte olduğu haberlerinin doğru olup olmadığı ise büyük merak konusu.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder