2 Haziran 2018 Cumartesi

Magazin aleminin olay ismi

Mehmet ali erbil Türkiye'nin en ünlü komedyenlerinden birisidir Mehmet Ali Erbil. Komedyenlik yaptığı dönemlerde, gündem yaratan esprileri, yarışma programları ve zaman zaman da ilişkileriyle her zaman dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Mehmet Ali Erbil, 8 Şubat 1957 İstanbul doğumludur.



 Aşk hayatı oldukça hareketli geçen Mehmet Ali Erbil, 1980 yılında Şehnaz Kamiloğlu ile ilk evliliğini yaptı. Bu evlilikten, kızı Sezin doğdu. Kızı doğduktan sonra Erbil'in evliliği uzun sürmedi ve ikili boşandı. Mehmet Ali Erbil, 1985 yılında, Muhsine Şehnaz ile ikinci kez nikah masasına oturdu ancak, bu evliliği de uzun ömürlü bir evlilik olmadı.

Kaç kez evlendi?
 Aşk hayatı durulmak bilmeyen Mali lakaplı komedyen, 1989 yılında Nergis Kumbasar ile evlendi. Bu evlilikten de, Yasmin adındaki kızı dünyaya geldi. Yasmin doğduktan bir yıl sonra Nergis Kumbasardan'da boşanan Mehmet Ali Erbil, sonrasında sosyete hayatını uzun süre meşgul eden çarpıcı ilişkileriyle gündeme gelmeye devam etti. 1996 yılında, Ebru Cündübeyoğlu'yla kısa süreli bir ilişki yaşadı. Ardından, bir süre Özlem Yıldız'la birlikteliği oldu. Özlem Yıldız sonrası, Mehmet Ali Erbil'in en çok konuşulan ilşkisi, oyuncu Nefise Karatay ile olan ilişkisi oldu. İkilinin, o dönem bir dergiye verdikleri çıplak pozlar uzun süre konuşulmuş ve Erbil, çeşitli eleştirilere maruz kalmıştı. Bu fotoğraflardan sonra evlenmesine kesin gözle bakılan ikili, ani bir kararla ayrıldı. Arkasından, yine belirli bir süre gündemde yerini tutacak bir ilişki yaşadı ünlü komedyen. 2001 yılında, kendisinden 23 yaş küçük olan Sedef Altuntaş ile nikah masasına oturdu ve dördüncü evliliğini yapmış oldu. Ancak, Erbil'in bu evliliği de uzun soluklu olmadı ve evlendikten bir yıl sonra eşinden boşandı. Son evliliğini, 2005 yılında Tuğba Coşkun ile yaptı ve bu evlilikten oğlu Ali Sadi isimli dünyaya geldi. Mehmet Ali Erbil, oğlu beş yaşındayken eşi Tuğba Coşkun'dan boşandı.

 Toplamda beş evlilik yapan Mehmet Ali Erbil'in, Sezin, Yasmin ve Ali Sadi olmak üzere üç çocuğu var. Tuğba coşkun sonrasında da kısa süreli aşklarıyla zaman zaman gündeme gelen Mehmet Ali Erbil, kaçış sendromu adı verilen ve milyonda bir görülen bir hastalığa yakalandı. Bu yüzden, ekranlardan uzak kalan Mehmet Ali Erbil'in ilişkileri ve meslek hayatı boyunca yaptığı espriler hala konuşulmaktadır. Ayrıca, bir süre önce vefat eden üvey annesinin cenazesinde, eski eşlerine ''burası benim eski hanımlar kulübü olmuş'' şeklinde takılması ve bu sözler üzerine Tuğba Coşkun'un ona dil çıkararak cevap vermesi de çok konulmuş ve eleştirilere neden olmuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder