26 Mayıs 2018 Cumartesi

Artist Mecmualarını hatırlar mısınız?

 Şimdiki ismi dergi olarak bilinen fakat eski zamanların popüler güncelerinden olan, vatandaşlarımızın severek takip ettikleri artistlerin hayatlarından kesitler barındıran, modern zamanda magazin, eski güzel zamanlarımızda narin bir ismi bulunan Artist Mecmuaları günümüze uyarlanarak tekrar yerini almaya hazırlanmaktadır.



Artist Mecmuası dönemin sanat, müzik, sinema ve moda konusunda haberleri vatandaşlara seviyeli bir şekilde ulaştırmaya amaçlamaktadır. Bunun yanında sevilen artistlerin özel yaşamlarını, aşk hayatlarını, fikir ve duyguları hatta çocuklarını bile ele alan konularda içerikler üreterek okuyucuların ilgileri toplamaktadır. Öyle ya, insanlar her zaman magazin haberlerine büyük ilgi duymaktadır.

Eskiden beri popülerliğini kaybetmeyen, artistlerin hayatlarını konu alan yazılar yayınlayan birçok dergi bulunmaktadır.Özellikle 60’lı yılların başında gelişen bu haberler her zaman okunmaya değer kılıyordu. Artist mecmuaları halk arasında öyle önemli yere sahipti ki hepimizin tanıdığı ve severek izlediği oyuncularımızın birçoğu bu mecmualar tarafından keşfedilerek ünlü olmaya adım atmaktaydı. Dergilerin yazarları, editörleri ve yapımcıları farklı artist yarışmalarında jürilik yaparak şimdi severek izlediğimiz oyuncuları bize kazandırmaktaydı. Şimdilerde insanların magazin anlayışları daha çok haftasonu televizyonlarda yayınlanan magazin programlarıyla ya da sosyal medya hesaplarından takip ettikleri blog yazarlarıyla sınırlı olsa da her zaman dergilerin yerini tutmamaktadır. Doğru bilgileri, sanatçılarımızın özel hayatlarını onlara zarar vermeden ve kırıcı bir üslup içermeden ele alarak yazan dergi yazarlarımız bu konuda sevilerek okunmayı hedef almaktadır.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder