29 Mayıs 2018 Salı

Hülya Avşar kimlerle birlikteydi?

Çoğu kişinin özlem duyduğu yıllardır 70'li-80'li yıllar. Eski filmleri izlediğinde, yeni neslin bile keşke o dönemlerde yaşasaydık dediği zamanlar.
70'li yılların sonuna doğru yıldızı parlayan ve o zamandan bu yana Türkiye'nin en çok konuşulan kadınlarından birisi olan Hülya Avşar, hareketleri ve ilişkileriyle her daim gündemdeki yerini koruyor.
İbrahim Tatlıses ile yaşadığı ilişki ve Kaya Çilingiroğlu ile yaptığı evlilik olay olan Hülya Avşar'ın hayatına birçok erkek girdi. Hülya Avşar'ın ilişkilerini ve evliliklerini merak edenler için, mazide bir yolculuğa çıkalım. Zira yolumuz, şaşırtıcı ve uzun.



Güzeller güzeli
 Ünlü olduğu dönemlerde, Hülya Avşar'a hayran olmayan erkek yok gibiydi. Güzelliği ve çekiciliğiyle her zaman popüler olmayı başaran Hülya Avşar'ın, birçok ilişkisi oldu. Bazısı kısa, bazısı uzun süreli oldu. Bazısı ise, gündemi belirli bir süre meşgul edecek kadar olay oldu. Toplamda başından iki evlilik geçen Hülya Avşar'ın, Kaya Çilingiroğluyla olan evliliğinden bir çocuğu var.

 Hülya Avşar Mehmet Tecirli'yle 1979 yılında ilk ilişkisini yaşadı. Bu ilişki, evlilikle noktaladı. Ancak, uzun ömürlü bir evlilik olmadı. Çift, iki yol sonra boşandı.
 80'li yılların ortalarında, o dönem Galatasaray'ı yöneticiliğini yapan Osman Hattat ile ilişki yaşayan Hülya Avşar, Mavi Mavi filminin bir sahnesinde İbrahim Tatlıses ile öpüşünce, ilişki Osman Hattat tarafından bitirildi.

Sabah ve Tatlıses
 Coşkun Sabah, bilinmeyen ilişkisiydi Hülya Avşar'ın. 80'li yılların sonunda tutkulu bir aşk yaşayan ikili, Hülya Avşar'ın Coşkun Sabah'ı aldattığı iddiasıyla sona erdi. Hülya Avşar'ın en çok konuşulan aşklarından birisi de, İbrahim Tatlıses'le olan ilişkisiydi. Tatlıses, Avşar kızı için, bugün bile keyifle dinlenen Mavi Mavi şarkısını yazmıştı.

Gol kralıyla
 90'lı yılların başında ise, Mehmet Özener ile aşk yaşayan Hülya Avşar, sevgilisinin kardeşi Helin Avşar ile aşk yaşamasının sonucunda ilişkiyi sonlandırmış, Avşar kızları ile Mehmet Özener'in ilişkisi uzun bir süre konuşulmuştu. Gündemi uzun süre meşgul eden ilişkilerinden birisiyse, Tanju Çolak'la olan ilişkisiydi. İlişki sırasında Tanju Çolak'ın evli olması, ilişkinin sonlanmasının da sebebi oldu.

Çocuğunun babası
 Avşar kızının hayatını değiştiren ilişkisi, Kaya Çilingiroğlu'yla olan ilişkisiydi. 1997 yılında, Kaya Çilingiroğlu'yla nikah masasına oturan Hülya Avşar'ın ikinci evliliğiydi bu. Bu evlilikte, Zehra adında bir kızı oldu Hülya Avşar'ın. Kaya Çilingiroğlu'nun, Feraye Tanyolaç'la olan ilişkisi nedeniyle, ikilinin evliliği noktaladı.
 Evliliği bittikten bir süre sonra kendini toparlayan Hülya Avşar, iş adamı Saadettin Saran'la sürpriz bir aşk yaşadı. İlişki dört yıl sürdü. Saadettin Saran'la ilişkisi sonrasında, Ali Güven ile çok konuşulan bir ilişki yaşayan Avşar'ın bu ilişkisi uzun sürmedi.

 En son ise, iş adamı Mehmet Dereli'yle aşk yaşayan Hülya Avşar'ın bu ilişkisi de, 2015 yılında bitti.
 Ünlü olduktan sonra, birçok ilişki yaşayan Hülya Avşar, Mehmet Tecirli ve Kaya Çilingiroğlu'yla olmak üzere iki evlilik yaptı. Sadece Zehra adında bir kızı olan Hülya Avşar, kızını medyadan uzak tutuyor. 1998 doğumlu olan Zehra Çilingiroğlu, küçüklüğünde toplu bir çocuktu. Düzenli spor ve diyet programlarıyla ideal kiloya sahip olan Zehra Çilingiroğlu, bugün 20 yaşında ve güzel bir genç kız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder