30 Mayıs 2018 Çarşamba

Sibel Can magazin sahnesinde

 Asıl Adı Sibel Cangüre olan güzel ve naif sanatçımız 1 Ağustos 1970 İstanbul doğumludur. Hayata henüz 14 yaşında iken atılan sanatçımız, keman sanatçısı olan babası ile zaman zaman oryantal ve solistlik yapıyordu.
İlk deneyimini dansöz olarak, döneminin en ünlü mekanları Galata ve Astoria’da yaptı. Sesinin naifliğini ve güzelliğini fark eden Nükhet Duru tavsiyesi ile 17 yaşında Maksim Gazinosunda assolist oldu. Henüz çok küçük yaşta olduğu için tepki toplayan Sibel Can babasının da yardımı ile doğum tarihini 1964 olarak değiştirdi.

Sibel Can İlk Evliliği
 Sibel Can ilk evliliğini 1988 yılında Hakan Ural ile yaptı. Hakan Ural 16 yaşında mankenlik yapmaya başlayan ve sonrasında gelen farklı oyuncu teklifleri ile ünlenmiştir. Sibel Can ile olan evlilikleri boyunca Hakan Ural Emlakçılık yapmıştır. Hakan Ural’ın sahte çürük raporu aldığı iddiasıyla, 10 ay hapse mahkûm edilmesinin ardından Sibel Can, magazin dünyasında Türkiye’nin ilk erkek güzeli olan Hakan Çantay ile birlikte olduğu iddia edildi. Tahliye edildikten sonra Sibel Can’ın şiddet görmesi ve Hakan Ural’ın kıskançlığı sebebi ile 1999 yılında Hakan Ural ve Sibel Can çifti boşandı. 1992 yılında Engin Can ve 1994 yılında Melisa isminde 2 çocuk sahibi olan çiftin çocuklarının velayeti mahkeme kararı ile Sibel Can’a verilmiştir.

Sibel Can ikinci Evliliği
 Hakan Ural ile 10 yıl süren evliliklerinin ardından boşanan Sibel Can, 1 yıl içerisinde müteahhit olan Sulhi Aksüt ile tanışmış ve evlilik kararı almıştır. 2000 yılında Sulhi Aksüt’le evlendi. Yine 10 yol evli kalan çift arasında 2010 yılında ani bir şekilde boşanma kararı alındı. Evlendikleri yıl içerisinde dünyaya gelen çocukları Emir Aksüt’ün velayeti ise mahkemece Sibel Can’a verildi.

Sibel Can Üçüncü Evliliği iddiası
 Hakan Ural ve Sulhi Aksüt ile sonlanan evliliklerinin ardından Sibel Can’ın, 2016 yılında ünlü modacımız Nur Yerlitaş’a gelinlik siparişi verdiği öğrenildi. Dedikodulara göre İngiliz bir iş adamı ile tanışıp 6 ay içerisinde evlendi. Düğünlerini 2016 yılında Fransa’daki evinde yapan çiftin kameralara yakalanmamak için bir hayli çaba sarf ettiği çeşitli magazin kaynaklarından öne sürüldü. Hala Fransa’da evliliklerini sürdüren çiftin mutluluk haberlerinin tüm dünyaya yayıldığına yönelik haberler olsa da, bu iddialar defalarca muhatapları tarafından yalanlandı.

Sibel Can Çocukları


 Sibel Can’ın iki evliliğinden doğan üç çocukları ile, zaman zaman babaları dolayısı ile ayrılık yaşadığı öğrenildi. Arada kalan Sibel Can kameralara her ne kadar sorun yok mesajı verse de Engincan Ural’ın evini ayırdığı iddia edildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder